Poznati fudbaler se zaleteo i u stilu Nemanje Vidića oduševio Evropu: Englezi su ovo naučili od čuvenog Srbina

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reprezentativna pauza je širom sveta u toku, fudbalski fanovi su "uskraćeni" za mečeve svojih klubova, ali pregršt zanimljivih internacionalnih utakmica pratimo tokom narednih nekoliko dana. Jednu takvu igraju Engleska i Grčka na Vembliju u okviru Lige nacija.

Duel je započet minutom ćutanja u čast preminulog fudbalera Panatinaikosa Džordža Baldoka koji je nastupao za Šefild junajted i imao i engleske i grčke korene, a nosio dres Helena na velikoj sceni.

Osim tog trenutka, prvo poluvreme obeležila je i predivna intervencija igrača Čelsija Levija Kolvila, koji je svoj tim morao da izvlači posle užasne reakcije Džordana Pikforda.

Čuvar mreže Evertona istrčao je izvan kaznenog prostora, što samo po sebi ne bi bilo kritično da se nije spetljao i poklonio posed rivalu.

Usledio je šut sa velike udaljenosti na praznu mrežu, a Kolvil se zaleteo i u stilu Nemanje Vidića "dao život" da sačuva gol. Uspeo je u svojoj nameri i tako postao junak.

Kako je to izlgedalo možete videti ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Srbije se zaustavili kod stadiona i zapevali pesmu koja se neće dopasti nikome u Albaniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA