Procurio snimak ubistva Rikardinja: Policija saznala detalje od kojih se ledi krv u žilama, ubica uhapšen

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je nastavila intenzivnu istragu povodom ubistva mladog fudbalera Rikarda Emanuela Alkantare Paive poznatijeg kao Rikardinjo, fokusirajući se na kriminalne frakcije koje operišu u oblasti Belema.

Dan nakon tragičnog događaja, vojna policija uhapsila je Saia Roberta dos Santosa Oliveiru, jednog od osumnjičenih, koji je priznao učešće u napadu.

Prema njegovom iskazu, motiv zločina bio je sukob između kriminalnih grupa, a Rikardinjo se, kako je rekao, našao na "pogrešnom mestu u pogrešno vreme", što samo po sebi zvuči jezivo.

Policija je takođe otkrila vozilo koje su osumnjičeni navodno koristili tokom napada, a u toku je analiza pronađenih tragova.

Pored toga, u kući u kojoj je Oliveira uhapšen zaplenjeno je 60 paketića kokaina, što ukazuje na povezanost sa širim kriminalnim aktivnostima.

Vlasti su identifikovale još dvojicu osumnjičenih, ali oni još nisu uhapšeni.

Istraga se nastavlja, a policija radi na rasvetljavanju svih detalja ovog brutalnog trostrukog ubistva koje je šokiralo lokalnu zajednicu.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi o meču Srbija - Švajcarska i mogućim provokacijama: Nahvalio Džaku kao igrača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA