Oglasila se fudbalska sutkinja koja je navodno imala intimne odnose sa delegatom, evo šta je poručila javnosti

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1
Elif Karaarslan, fudbalski sudija Foto: Instagram/elifkaraarslan_17

Fudbalska sutkinja Elif Karaarslan obratila se javnosti nakon doživotne suspenzije koju joj je izrekao Fudbalski savez Turske, a sve zbog skandala u kom se nedavno našla!

Elif se, naime, sumnjiči da je imala intimne odnose sa delegatom Orhanom Erdemirom, inače nekadašnjim internacionalnim sudijom, i to u službenim prostorijama.

Međutim, ona je sve to dematovala i poručila da je angažovala advokate kako bi rešila stvar.

- Ispred mene je dug put, ali ću ga savladati. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Samo sam jedna od brojnih oštećenih, a nadam se i poslednja.

S druge strane, oglasio se i njen adokat.

- Video je montiran. Kreiran je uz pomoć veštačke inteligencije. Objavila ga je osoba koja nema nikakve veze s mojom klijentkinjom. Možete jasno da vidite da slika na videu nije jasna i da je ljude u odnosu na njemu spojio kompjuter. Ovaj video je napravljen sa jasnom namerom. Nije tačno da je nastao na profilima moje klijentkinje. Pokrenućemo postupke protiv autora i onih koji dele ovaj sadržaj.

Erdemir, koji je sudio i evropske utakmice, takođe je sve demantovao.

- Uništena mi je karijera koju sam gradio 30 godina i u kojoj nisam imao mrlju. Moja reputacija u očima porodice, prijatelja i kolega je uništena.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša Lazarević je fudbalski sudija na utakmicama muških klubova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA