Zbiljić otkrio detalje prelaznog roka Vojvodine: "Uložili smo nikad više, a zaradili smo preko 5 miliona €..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Fudbalski klub Vojvodina je ovog 9. oktobra predstavila i novog trenera, a to je Nenad Lalatović koji se vratio u Novi Sad posle tri godine. On je postao trener Mladosti iz Lučana, imao je sjajne rezultate i sada je stigao u Novi Sad, na oduševljenje predsednika Dragoljuba Zbiljića.

Upravo je predsednik Zbiljić i otvorio konferenciju za medije na kojoj je predstavljen Nenad Lalatović, gde je imao samo reči hvale.

On je pre svega pohvalio Neška Milovanovića iz Lučana, koji je dopustio Nenadu da pređe u Vojvodinu, a onda je otkrio i finansijske detalje ovog prelaznog roka u kom je kako kaže potrošeno više od 2.500.000 evra, dok je zarada otišla preko 5.000.000.

- Ja bih prvo želeo da uputim komplimente i zahvalnost Nešku Milovanoviću iz Lučana, prvo komplimenti za rad godinama unazad. Čestitam na trećem mestu, pokazao je šta je dobar tajming u sportu, šta znači angažovanje pravog stratega u pravom trenutku. Čestitam na svemu što su uradili, da poželim dosta uspeha. Prva dva razgovora su bila emotivna i teška, razumem poziciju, nisu bili laki pregovori. Preovladala je želja Nenada Lalatovića i ljubav prema Vojvodini, bilo je nezadrživo i uspeli smo sa Neškom da nađemo zajednički jezik. Javno hvala i želim puno uspeha u daljem radu - započeo je Zbiljić.

Onda se okrenuo i ka prelaznom roku.

- Što se tiče FK Vojvodina, ušli smo ofanzivno u prelazni rok. Mi smo za svega 5.069.000 evra imali izlazne transfere, ali smo za 2.630.000 imali ulazne transfere. Vojvodina je porasla, potpuno je finanisjska stabilna, kadrovski odlično roganizovana i zategnuta je kao evropski klub. Ono što nam nedostaje je rezultat na terenu, ono čime sam bio zadovoljan je Amsterdam, a onda smo se pogubili. Nije mi se svidela disciplina na terenu, vidim na treninzima da je dobra, da je van terena perfektna. Međutim, ta agresija na terenu i discplina se nije svidela i siguran sam da će Lalatović to brzo da posloži, on je karakter pobednika.

- Želeo bih da se zahvalim Boži Bandoviću, radio je dobar posao, izgubio je kontrolu. Ovo je prva smena trenera. Rad Nemanje Krtolice gledamo kao edukativni deo, stali smo iza trenera i znali smo da nije spreman. Nije bilo pravo postavljenje, iskoristili smo period da podržimo jednog od najboljih trenera da oseti kako je voditi seniorski fudbal i idemo u pravcu da dođe do licence i da nastavi sa usavršavanjem i da ima priliku da vodi klub.

(Telegraf.rs)

Video: "Dao bih odmah 5 godina života da osvojim titulu s Vojvodinom": Lalatović predstavljen u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA