"Pritisak postoji, ali ja nisam Tadić": Samardžić govorio o novoj eri reprezentacije Srbije

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Srbije u subotu nastavljaju debitantsko izdanje u A diviziji Lige nacija utakmicom u Leskovcu protiv uvek nezgodne reprezentacije Švajcarske. Duel se ne igra na zdanju na kom su se Orlovi plasirali na EURO.

Reprezentativac Lazar Samardžić je u analizi meča istakao da je rival ozbiljan, kao i da mu je drago što se igra na jugu.

- Švajcarci su dobri, imaju zaista dobru reprezentaciju, ali mi smo bolji. Moramo da budemo na visini zadatka i da damo svoj maksimum. Na prethodna dva meča smo poraženi, verujem da će sada biti treća sreća, da ćemo mi slaviti. Sviđa mi se što igramo u Leskovcu, dobar stadion, mali, ali lep, biće dobar ambijent. Uz mene i reprezentaciju biće i moja porodica, uvek su prisutni - rekao je Samardžić, prenosi zvanični sajt FSS.

Samardžić je za reprezentaciju Srbije odigrao 13 utakmica, ali kaže da ne oseća pritisak kao naslednik na poziciji koju je pokrivao doskorašnji kapiten.

- Pritisak postoji, ali ja nisam Dušan Tadić, a daću sve od sebe da pokažem da sam dobar i vredan dresa reprezentacije Srbije.

Pohvalio je i svoje kolege u reprezentaciji.

- Imamo dobru ekipu, družim se sa svima, možda malo više sa Ilićem, Erakovićem, sada i Simićem, jeste nov, ali igrali smo u Nemačkoj obojica. Ima sada još novih lica. Maksimovića nisam gledao protiv Intera, ali jesam u derbiju. Dobar igrač, dobra leva noga, veoma kreativan, mislim da će dobro doći reprezentaciji - istakao je Samardžić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Samardžić i Piksi prvi izašli na trening

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA