Lalatović: "Želja Vojvodine je da budemo drugi, konkurent je Partizan, ali mi smo favoriti"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nakon nešto sporijeg starta sezone Vojvodina je odlučila da pronađe novog šefa stručnog štaba, a odluka je pala na Nenada Lalatovića, koji je timu doneo poslednji trofej u Kupu.

Strateg je nakon dobrog početka kampanje u Mladosti iz Lučana dobio ponudu koju prema svojim rečima nije mogao da odbije, a na konferenciji za medije je otkrio koji je primarni cilj. Najpre kada je u pitanju mesto na tabeli i učinak u Kupu.

- To se zna, ne treba pričati. Sad trenutno, pošto je situacija ovakva kakva jeste, moja želja velika i želja navijača i predsednika kluba da u ovom trenutku, u ovoj sezoni budemo drugi i osvojimo trofej u Kupu. Siguran sam da ćemo doći, a onda u narednim godinama donesemo ono što Novi Sad čeka, a to je titula.

Naveo je i da su protivkandidati za to drugo mesto između ostalog i ekipe Partizana i TSC-a, ali da je Vojvodina glavni pretendent na to mesto.

- Nikad liga nije bila izjednačenija, svako svakog može da pobedi. Konkurencija su Partizan, TSC, Čukarički, Radnički 1923, Mladost Lučani, ali mislim da smo mi najveći konkurent za drugo mesto, jer ga zaslužujemo po kvalitetu tima.

Dodao je Lalatović da nije ni pročitao ugovor koji je potpisao.

- Hvala upravi kluba što sam se vratio, velika je privilegija i čast biti trener ovakvog kluba. Ja Vojvodinu volim, osećam, ja živim ovde preko puta. Mislim da je jedini trener koji je došao u Vojvodinu a nije pročitao ugovor. To samo govori koliko verujem predsedniku kluba, koliko verujem koje je angažovao. Kad su mi dali da čitam, rekao sam da ne želim. Potpisao sam žmureći, jer znam da je ispravan i mislim da to nikad nije bilo. Presrećan sam, hvala vam. Naravno, navijačima Vojvodine i ovom prilikom bih zamolio da dođu u što većem broju na Ubu, a protiv OFK-a očekujem pun stadion - rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Video: "Dao bih odmah 5 godina života da osvojim titulu s Vojvodinom": Lalatović predstavljen u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA