Čukarički se vraća u Tursku: "Imaćemo veoma jake rivale na zimskim pripremama"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski klub Čukarički objavio je na svom zvaničnom sajtu da će zimske pripreme obaviti u Turskoj, u staroj bazi u Antaliji. Posle prethodne sezone u kojoj su bili na Kipru, Brđani će ponovo biti u hotelu „Mardan Palas“ na obali Sredozemnog mora, ovoga puta u periodu od 11. do 23. januara.

Ekipa koju sa klupe predvodi Goran Stanić imaće i veoma kvalitetne rivale tokom pripremnog perioda, a već je poznat i jedan od protivnika. Radi se o bugarskom Botevu iz Plovdiva, koje sa klupe predvodi nekadašnji trener Čukaričkog Dušan Kerkez, a u čijem su stručnom štabu Aleksandar Petrović, Milovan Sikimić i Igor Delibašić.

Vratili smo se u staru bazu u Turskoj, gde smo imali sjajne uslove. Već nam je sve poznato, i hotel i tereni na kojima ćemo trenirati, kompletan ambijent u Turskoj. Takođe, veoma važno je da ćemo imati i kvalitetne rivale, kao što je to i bilo svih prethodnih godina kad smo boravili u Turskoj, između ostalog igrali smo protiv Dinamo Kijeva, Legije, Maribora, LASK-a…

- Sa zadovoljstvom smo prihvatili prijateljsku utakmicu protiv Boteva, na čijoj klupi je Dušan Kerkez, trener sa kojim smo imali odlične rezultate. Ove sezone nešto ranije će početi drugi deo sezone, pa shodno tome se i u Tursku putuje nekoliko dana ranije – kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA