Lalatović zvanično predstavljen u Vojvodini

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nenad Lalatović se vratio na Karađorđe i preuzeo je ulogu šefa struke Vojvodine umesto Nemanje Krtolice, koji je preuzeo tu ulogu nakon smene Božidara Bandovića.

Voša je odlučila da plati obeštećenje Mladosti i da dovede Lalatovića, koji je inače i trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine.

- Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nenad Lalatović danas i zvanično potpisao ugovor sa „starom damom“.

- Nakon jučerašnjeg sastanka UO na kom je doneta odluka o imenovanju Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine i na klupi Vojvodine debitovaće po treći put na meču protiv Jedinstva posle oktobarske reprezentativne pauze.

- Inače, u prošlom Lalatovićevom mandatu član UO bio je Ljubomir Apro, a tada su, 2020. osvojili trofej u Kupu Srbije. Takođe, sadašnji sportski direktor Marko Jovanović i Nenad Lalatović imali su već jednu uspešnu saradnju, pošto su predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Super ligi Srbije.

- Za kraj tu je i važan podatak da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine, te mu klub ovom prilikom želi još mnogo trijumfa i novih trofeja na klupi „stare dame“.

- Promocija novog šefa stručnog štaba, Nenada Lalatovića, održaće se u sredu, 9. oktobra u 11 časova u prostorijama FC Vujadin Boškov - navodi se u saopštenju Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačica Splita opčinila kamermana tokom meča protiv Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA