Najveće pojačanje Zvezde odlazi na zimu: Crveno-beli plaćaju 10.000.000 evra, pa ga prodaju u Ligu petice?!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Crvene zvezde je ovog leta u svoje redove iz Štutgarta dovela na pozajmicu Silasa Katompu Mvumpu kome je u ugovor stavila i klauzulu prema kojoj može da ga otkupi za 10.000.000 evra, dok kak ose čuje iz Nemačke, oni su spremni da to iskoriste već u januaru!

Naime, Silas je jedno od najvećih pojačanja na Marakani u 21. veku, kako po cenovnom rangu, tako i po imenu koje nosi na svom dresu. Čini se da bi sve to i te kako moglo da se isplati crveno-belima već nakon šest meseci.

Kako tvrdi poznati nemački novinar Florijan Pletenberg iz Skaj Sporta, za Silasa su već sada zainteresovane ekipe poput Evertona i Viljareala, koji su spremni da reaguju na zimu i naprave posao sa Crvenom zvezdom, koja bi iskoristila svoju klauzulu.

Samim tim, Zvezda bi mogla da inkasira i ozbiljnu svotu novcu od ovog transfera, dok u ugovoru postoji i klazulu o tome da ukoliko se sve ovo ostvari na zimu deo "kolača" dobije i Štutgart, koji bi dobio od 10 do 15 odsto budućeg transfera.

Podsetimo, Zvezda je ovog leta već dva puta radila slične stvari. Na početku leta su kupili Nemanju Stojića iz TSC-a, a onda su ga mesec dana kasnije prodali u Izrael, dok su iz Portugalije doveli Pumu, koga su već poslali na pozajmicu i očekuje se da i tu zarade.

(Telegraf.rs)

Video: Bizarna situacija: Sudija se povredio u Loznici, fizioterapeut Zvezde mu ukazao pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA