Oštre kazne za huligane koji su divljali na fudbalskom meču u Užicu! Odmah su sprovedeni u zatvor

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Četvorica navijača koji su pravili nerede na utakmici Prve lige Srbije između Borca iz Čačka i Voždovca ovog vikenda na stadionu "Radomir Antić" u Užicu osuđeni su brzom reakcijom Prekršajnog suda u ovom gradu.

Po skraćenom postupku, sudija Prekršajnog suda u Užicu izrekao je kazne zatvora od po 10 dana, novčane kazne od po 140.000 dinara i meru zabrana prisustva utakmicama FK Voždovac u trajanju od godinu dana navijačima J. R. (32) iz Beograda, N. L. (24) iz Beograda i V. M. (40) iz Podgorice, dok je O. D. (18) iz Beograda osuđen na 10 dana zatvora, novčanu kaznu od 120.000 dinara i zabranu prisustva utakmicama FK Voždovac u trajanju od godinu dana.

Oni su osuđeni za nasilje i nedolično ponašanje na sportskim događajima.

Tokom utakmice Borca i Voždovca, oni su u 23. minutu prošli kroz službeni ulaz namenjen za kola hitne pomoći i vatrogasce i pokušali da dođu do navijača Borca na severnoj tribini. Došlo je do manjeg sukoba, a pomenuta četvorica navijača su se prema izveštaju sukobila sa policijom koja je intervenisala. Niko nije povređen.

Oni su uhapšeni, osuđeni i odmah sprovedeni na izvršavanje zatvorske kazne.

(Telegraf.rs / Kurir)

Video: Piksi otkrio pravi razlog zašto nema Vlahovića i Sergeja u timu Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    7. oktobar 2024 | 15:44

    Ovo je smešno! Treba prepisati Engleski zakon o sprečavanju izazivanja nereda na sportskim utakmicama i ovakve stvari rešavati po hitnom, krivičnom postupku! Za ovakvo delo dobili bi između 5 i 10 godina zatvora, pa ko želi, neka izvoli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA