Partizan od srede u etno-selu Stanišić: Milošević gradi timski duh među crno-belima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pobede u Lučanima i protiv Tekstilca, koja je bila i rezultatski i igrački prilično ubedljiva, dale su Partizanu, posle meseci, da ne kažemo godina, stresa malo oduška, te je trener Savo Milošević dao četiri slobodna dana fudbalerima, a za narednu sedmicu je planirao mini putovanje, Naime, crno-beli će u sredu napustiti prestonicu i obresti se u etno selu Stanišić, gde će provesti tri dana.

Biće to svojevrsni "tim bilding" tima iz Humske, kome je Milošević pribegao u u pravom mandatu na klupi Partizana. Lokacija je i tada bila identična - Stanišić, gde su igrači radili u pauzi, ali imali priliku i da provedu više vremena jedni sa drugima, da se opuste, izgrade timski duh.

Te 2019. godine je urodilo plodom, Partizan je, i pored prilično različitih karaktera i jakih autoriteta u timu, imao sjajnu jesen u Evropi, igrao je aktraktivan fudbal i, kao plod svega navedenog, ostvario veliki profit od transfera te godine.

Milošević očito želi da ponovi tako nešto, da pokuša da izgradi tiumski duh i hemiju u ekipi koja u sastavu ima veliki broj stranaca, a to je, hteo to neko da prizna ili ne, uvek kamen spoticanja.

Crno-beli će u Stanišiću boraviti od srede do subote, a potom se vraćaju u Beograd gde će nastaviti pripreme za predstojeće mečeve Supelige Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    7. oktobar 2024 | 13:04

    Ne gradi on timski duh nego svom dobrom drugu Borisu Stanišicu šteluje posao uz proviziju !

  • Bg

    7. oktobar 2024 | 12:41

    Sava i njegove kombine, pri tom sa zemljakom mu koji navija za zvezdu. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA