Fudbalska sutkinja žestoko kažnjena zbog intimnog odnosa: Navodno je bila sa delegatom, pojavio se i snimak

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbalski savez Turske, tačnije njegov Arbitražni odbor, oduzeo je sudijsku licencu Elif Karaarslan i Orhanu Erdemiru, a sve zbog nedavnog skandala u kom su se sadašnja sutkinja i nekadašnji internacionalac, sada delegat, našli.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio eksplicitan video snimak 24-godišnje sadašnje sutkinje i 61-godišnjeg Erdemira koji je sudio utakmice elitnog ranga turskog fudbala.

Njih dvoje su navodno bili u ljubavnom zanosu, i to u službenim prostorijama. Kažemo navodno, jer je Elif demantovala da je ona na snimku. Međutim, Savez joj je i pored toga oduzeo licencu i detalji se pažljivo istražuju.

Elif je rođena 2000. u Istanbulu i fudbalsku karijeru je počela u redovima Bešiktaša. Ipak, ozbiljna povreda naterala ju je da okonča sportsku karijeru. Nije se odrekla fudbala i 2020. je sudila svoj prvi meč.

Erdemir je, s druge strane, od 1999. do 2004. sudio evropske utakmice. Uglavnom su to u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope (tadašnji Kup UEFA), kao i kvalifikacije za odlazak na SP i EP.

Takođe, Elif je i te kako aktivna na svojim društvenim mrežama. Ima oko 350.000 pratilaca i često kači golišave fotke u šta možete i sami da se uverite.


(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA