Ovakvo ludilo odavno nije viđeno u Seriji A: Tri promašena penala, crveni kartoni i suze navijača Milana!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fantastičan derbi Serije A! Kakav lud, nestvaran fudbal su nam večeras podarili fudbaleri Fjorentine i Milana, tako da su i oni neutralni navijači morali da grickaju svoje nokte do samog kraja. Videli smo tri promašena penala, crveni karton, a na kraju i suze navijača Rosonera - 2:1 (1:0).

Potpuno ludilo krenulo je onog momenta kada je sudija Paireto prvi put pokazao na belu tačku i to u korist Fjorentine. Odgovornost je želeo da preuzme Mojze Ken u 22. minutu, ali...

Majk Manjan je odbranio taj udarac nakon što se bacio u stranu!

Kada već nije mogao da postigne gol sa penala, domaći tim jeste to uspeo da uradi iz igre i to u 35. minutu kada je Jasin Adli prošao nekoliko odbrambenih fudbalera i pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Usledio je novi penal, ali ovoga puta za Milan. Taman na isteku regularnog vremena prvog poluvremena ga je izveo Teo Ernandez, ali je David de Hea ovoga puta bio heroj na gol-liniji.

Početak drugog poluvremena i - novi penal! I opet za Milan, samo što ga ovaj put nije izvodio Ernandez, nego je ulogu preuzeo Tejmi Ejbraham, a opet je udarac zaustavio De Hea u 57. minutu meča.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Kristijan Pulišić je uspeo da postigne gol. Pokupio je pas Ernandeza i poslao loptu u pored leve stative u donji levi ugao.

Drama se samo nastavila, ređale su se šanse kao na traci i za jedne i za druge. Od Mojeza Kena do Tejmija Ejbrahama... Na kraju je junak, ipak, posle svega bio Albert Gudmunson, koji je postavio konačan rezultat meča u 73. minutu.

Ali, ludilo se nastavilo, pošto je potom isključen Rafaele Paladino u 85. minutu, da bi i Teo Ernandez po poslednjem sudijskom zvižduku bio isključen zbog protesta kod Luke Paireta, koji je zaista imao mnogo posla večeras i može se reći da se glavni arbitar "naradio" za tri utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Zubairu vrhunskim golom doneo prednost Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA