Vučić o hajci na Radeta Bogdanovića: "Hoće da ga linčuju oni što pripadaju čoporu"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Hit tvit na TV Pink, gde priča o mnogim aktuelnim društvenim i političkim temama, a u jednom momentu, kada se dotakao petog oktobra, prebacio je delom priču i na fudbalski teren.

Naime, on se dotakao Radeta Bogdanovića, koji je nedavno gostovao na TV Prva, gde je bez dlake na jeziku pričao o reprezentaciji Srbije i kritikovao Piksija zbog toga što Vlahović ne igra za reprezentaciju, oštro je pričao i o Partizanu, a dok je analizirao poraz Zvezde od Intera dotakao se i petog oktobra i rekao da je doneo sve najgore Srbiji i da je bio prava propast društva.

- Tu sam pobornik onoga što je govorio Rade Bogdanović, čak i kao običan čovek - dodao je Vučić, na šta se nadovezala i voditeljka Verica Bradić.

- I njega hoće da linčuju na Tviteru - dodala je ona, a onda je nastavio Vučić.

- Znate, kad je čovek nezavistan, slobodan, čega da se plaši? Hoće li da ga linčuju više od mene svakoga dana. Teško - rekao je Vučić, a voditeljka je istakla da je u poslednja dva dana "mrtva trka".

- Da, dva dana. Mislim da je to privilegija nezavisnih, slobodnih i mislećih ljudi, da se suprostavljaju čoporu i da se suprotstavljaju onima koji ne žele ni da čuju, ni da slušaju, pa čak ni da razmišljaju, već samo da pripadaju čoporu - istakao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačica Splita opčinila kamermana tokom meča protiv Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. oktobar 2024 | 22:30

    Rade je car svaka mu je na mestu

  • Jela

    6. oktobar 2024 | 22:58

    Svaka čast Rade!

  • Slavka

    6. oktobar 2024 | 22:29

    Danas je omražen onaj ko govori istinu i koji pojedinim "glavešinama" ne ide niz dlaku i koji ne prihvataju ničiju kritiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA