Ko drugi, ako ne Mitar? Srbin ponovo "rešeta", dao dva gola u derbiju, jedan mu poništen

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Al Hilala savladali su ekipu Al Ahlija sa 2:1, u okviru šestog kola saudijske Premijer lige.

Apsolutni junak Hilala u derbiju, bio je niko drugi, nego srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je nastavio da "rešeta" u Arabiji.

Poveli su domaći u 12. minutu, kada je Gabri Veiga zatresao mrežu, a onda je u nastavku na scenu stupio popularni "Mitrogol".

U samom finišu prvog poluvremena, u 42. minutu, Mitrović je pogodio glavom, ali mu je nakon gledanja VAR-a, taj ghol poništen zbog prethodnog ofsajda.

Ipak, to nije sprečilo srpskog fudbalera da se upiše u strelce u nastavku. Igrao se 56. minut, kada je Mitrović sjajno skočio posle centaršuta i glavom poslao loptu u mrežu.

U nastavku je dosuđen penal za Al Hilal, a upravo Mitrović je preuzeo odgovornost u tom 78. minutu. Iz prvog pokušaja nije uspeo da pogodi, ali kako je golman izašao sa linije pre vremena, glavni arbitar Slavko Vinčić odlučio je da se jedanaesterac ponovi.

Iz drugog pokušaja ipak je bio precizan, poslavši golmana u jednu, a loptu u drugu stranu, čime je mpostavio i konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limeni

    5. oktobar 2024 | 22:53

    Sjajna utakmica. Odlican fudbal. Pljuju samo ono koji nisu gledali. Mitar legenda. Pozicioniranje vrhunsko. Sut glavom savrsenstvo. Ja sam uzivao u utakmici

  • beware of organized gangstalking

    5. oktobar 2024 | 22:42

    pa ko da je fejsal mulić ušao u njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA