Tragične poplave u BiH ujedinile navijače: Kolone automobila krenule u Jablanicu i ostala ugrožena mesta

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bosna i Hercegovina je poslednjih dana pogođena jakim poplavama, a u nevolji su se ujedinile i brojne navijačke grupe iz BiH.

Prvi su se oglasili navijači Sarajeva i Željezničara, Horde Zla i Manijaci, koji su u jutarnjim časovima objavili da su se uputili u ugrožena područja, gde će pomagati u osposobljavanju puteva i domaćinstava.

Po uzoru na grupe iz prestonice, krenuli su u navijači Veleža, grupa Red Army iz Mostara, koji su došli na područje Jablanice, koje je teško pogođeno neprilikama.

U humanitarnu akciju uključili su se i Vandali iz Bugojna, koji su već prikupili dve ture pomoći za najugroženije. Prva je dostavljena u petak veče, dok je drugi konvoj krenuo u jutarnjim časovima sa više vozila, koja prevoze pijaću vodu, hranu i najvažnije potrepštine.

Robijaši iz Zenice, inače navijači Čelika, krenuli su u Fojnicu, nakon što su se prethodno okupili kod stadiona Bilino Polje.

Pomoć su prikupljali i navijači Rudara iz Kaknja, dok su Ultrasi iz Mostara, otvorili žiro račun gde su primali uplate za pomoć ugroženima.

Svakako, jedna lepa slika u teškim danima za Bosnu i Hercegovinu.

(Telegraf.rs)

Video: Stanje nesreće zbog obilnih padavina proglašeno u opštinama Kiseljak i Vareš u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA