Ferguson saznao da je njegov Junajted dao gol u nadoknadi, pa reagovao kao da ima 8, a ne 82 godine

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Četvrtak je u evropskom fudbalu od uvođenja Lige konferencije dan kada se širom Starog kontinenta igra veliki broj utakmica. Tako je bilo i ovog puta, na startu LK, odnosno sa duelim druge runde Lige Evrope.

Bilo je sjajnih mečeva, onih zanimljivijih i onih nešto manje, što se ne može reći za okršaj u Portu, gde je Mančester ispustio 2:0, gubnio 2:3 i na kraju došao do 3:3.

Junak ekipe i trenera Erika Ten Haga bio je Hari Megvajer, strelac gola u dubokoj nadoknadi meča. Njegov potez je propraćen i u Glazgovu na meču Rendžersa.

Tamo je rođeni stanovnik ovog grada Ser Aleks Ferguson, inače legendarni trener Đavola, pratio na telefonu šta se dešava u Portugaliji i vidno mu je pao kamen sa srca kada je štoper pogodio za jedan bod.

- Junajted 3:3, 3:3. Hari Megvajer - rekao je Fergi, a nije ni obraćao šta se dešava ispred njega na terenu. Lion je ubedljivo porazio Rendžers sa 4:1.

Ferguson je za 27 godina na klupi Mančestera osvojio sve što je moglo da se osvoji i po više puta i najveći je čovek u istoriji legendarnog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Šta će Savo Milošević da preporuči Aleksu Fergusonu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA