Savo Milošević stručno objasnio šta je napravilo razliku na Inter - Zvezda: "Svi ste gledali meč..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trener Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za medije pred meč protiv Tekstilca, koji je na programu u subotu od 18.30 u Humskoj.

Milošević je podrobno novinarima objasnio situaciju koju je zatekao u ekipi i ono što je video posle tri dana sa njima na treninzima, a u jednom momentu se dotakao i utakmice između Intera i Crvene zvezde u Ligi šampiona, kada su ga novinari upitali da pojasni stručne termine oko obima i intenziteta trčanja na utakmicama.

- Obim trke je broj pretrčanih kilometara, to bude 10, 11 km... A intenzitet su sprintevi, trka sa visokim intenzitetom. Bar osam metara u sekundi. Posle toga ide brzo trčanje koje je odmah ispod sprinta, to su dva glavna parametra u fudbalu. Obim je dobar, ali nije presudan, već ova dva parametra. Svi se vezuju za taj obim... Svi ste gledali Ligu šampiona Zvezda - Inter, obimi su bili skoro isti, posed takođe, ali intenzitet je taj koji određuje razliku - rekao je Milošević.

Zanimljivo, meč Inter - Zvezda komentarisao je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je javno kritikovao igrače i istakao da ga je sramota onoga što su neki od njih pričali posle utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je prava istina i razlog "ćutanja" Miloševića: "Nisam rekao da se neću vraćati u Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA