Igrala se Liga Evrope na stadionu Partizana, ali bivši trener crno-belih nije uspeo do bodova protiv Danaca

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mnogo drame u Ligi Evrope ove večeri, a igralo se i u Beogradu! Iako nijedan od naših timova nije obezbedio mesto u ovom evropskom takmičenju, to ipak ne znači da nije bilo igre na našim stadionima, pošto je ekipa Makabija iz Tel Aviva bila domaćin u Humskoj ulici. Međutim, tim Žarka Lazetića nije se dobro proveo, pošto je poražen od već svima dobro poznatog Midtjilanda - 0:2 (0:1).

Tim koji je izbacio naš TSC iz kvalifikacija za ovo takmičenje jako ubedljivo, danas nije igrao ni približno tako. Jednostavno, Danci su ih nadmudrili u svakom smislu i na kraju zasluženo odneli tri boda.

Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan da Danci odnesu pobedu, a postigli su ih Fransulino u 39. minutu, a zatim i Čilufija u 89. minutu na dodavanje Askildsena.

Ferencvaroš sa Aleksandrom Pešićem nije uspeo da dođe do bodova protiv kombinovanog tima Totenhema (1:2), a srpski fudbaler ušao je na teren tek u poslednjih pet minuta uz nadoknadu.

Ruku na srce, u tom periodu je tim iz Budimpešte primio jedan, ali i postigao gol, tako da se može reći da je na kraju mađarski sastav ostao kratak da Premijerligašu uzme i jedan bod.

Poveo je Totenhem golom Sara u 23. minutu, a prednost je duplirao sasvim očekivano Džonson, koji je baš raspucan u poslednje vreme u 86. minutu, dok je pogodak u 90. minutu za domaće dao Barnabaš Varga.

Galatasaraj je odigrao nerešeno na gostovanju RFS-u (2:2), što je poprilično iznenađenje i može se reći da se turski velikan teško obrukao u Letoniji, dok je Olimpijakos stigao do jako ubedljive pobede nad Bragom (3:0), a i Hofenhajm je uspeo da rutinira Dinamo Kijev kod kuće (2:0).

Lacio je takođe bio vrlo efikasan protiv Nice (4:1), Malme je na gostovanju pobedio Karabag (1:2), a Anderleht je takođe šokirao Real Sosijedad sa 1:2. U preostalom meču viđen je remi Slavije Prag i Ajaksa (1:1).

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA