Rokada trenera golmana u Partizanu: Jovšić ponovo uz prvi tim crno-belih

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pored nekoliko "rokada" u stručnom štabu Partizana, uz pojačanja stafa koja je angažovao aktuelni trener Savo Milošević, u prvom timu crno-belih doći će i do promene trenera golmana. Posle četiri meseca u najjaču selekciju se vratio Nemanja Jovšić, dok će dosadašnji Aleksandar Kirovski biti prekomandovan u omladinsku školu.

Donekle i prirodan sled događaja, jer je Jovšić godinama bio trener čuvara mreže u najjačoj selekciji, uz jedan šestomesečni angažman u turskoj Konjispor, gde je bio pomoćnik u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića.

U junu je, pak, došlo do neočekivane rokade, te je priliku dobio Kirovski, do tog momenta trener golmana u Teleoptiku, ali je po imenovanju Sava iloševića na mestu šesfa stručnog štab, pre nekoliko dana, Jovšić vraćen u najjaču selekciju gde će voditi brigu o Aleksandru Jovanoviću, Nemanji Stevanoviću i Milošu Kruniću.

Nemanja Jovšić je na mesto trenera golmana crno-belih postavljen još u julu 2016. godine i imao je kontinuitet u Humskoj do pomenutog angažmana u Turskoj, koji je potrajao šest meseci.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA