Najpoznatiji fudbalski insajder: "PSŽ je spremio 200 miliona evra za Lamina Jamala"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najpoznatiji fudbalski insajder i verovatno najuopućeniji čovek kada su transferi igrača u pitanju, Fabricio Romano, objavio je da je PSŽ pripremio više od 200 miliona evra za transfer nove zvezde svetskog fudbala - Lamina Jalama.

Ostao je PSŽ bez Kilijana Embapea, pa je želeo da nadoknadi njegov odlazak dovođenjem novog superstara u vidu Barsinog vunderkinda.

Ipak, do transfera nije došlo, jer Barselona nije želela ni da čuje za ponudu.

- PSŽ je na kraju prošle sezone, kada su shvatili da Kilijan Embape ide u Real Madrid, oni su u PSŽ spremili rekordnu ponudu, veću od 200 miliona evra. Ipak, nije zvanično poslata nikakva ponuda, jer ni igrač ni Barselona nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču o transferu, ali PSŽ je interno bio spreman za ponudu - rekao je Romano.

Podsetimo, svojevremeno je upravo PSŽ oborio rekord kada su transferi u pitanju, kada su iz Barselone doveli Nejmara za 222 miliona evra, a taj transfer je i dalje najveći ikada.

Sada su Parižani želeli da urade nešto slično, ovoga puta sa Jamalom, ali mladi španski reprezentativac nije bio raspoložen za promenu kluba, a ni Barsa nije želela da se odrekne igrača oko koga želi da gradi budućnost.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA