Srđan Jovanović će i dalje biti UEFA sudija: FSS dostavio spisak, može li neko sa njim u Ligu šampiona?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije dostavila je UEFA predlog liste međunarodnih sudija za narednu godinu, a na njoj su se našla ukupno šestorica domaćih arbitara. Treba naglasiti da se na listi, iako je nedavno precrtan sa jednog od mečeva u Evropi, nalazi Srđan Jovanović.

Kako javlja Sport Klub, lista glavnih sudija nije menjana i na njoj se nalaze pored Jovanovića još Nenad Minaković, Miloš Milanović, Novak Simović, Danilo Nikolić i Pavle Ilić.

U prvu grupu je skočio Nenad Minaković, dok je u eltinoj i dalje Srđan Jovanović.

Što se tiče pomoćnih sudija, tu su tri promene, pošto se posle godine pauze vratio Svetozar Živin, a nova lica su Marko Đuričić iz Kragujevca i Boško Božović iz Pirota, dok su izbrisani Slobodan Pavlović iz Užica i Bojan Banović iz Beograda.

Preostali UEFA pomoćnici su: Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Milan Šutulović, Miloš Simović, Milan Pašajlić i Nikola Borović.

Što se VAR-a tiče, tu će biti Milan Stefanović, Pavle Tomić, Jelena Cvetković, Lazar Lukić, Momčilo Marković i Aleksandar Živković.

(Telegraf.rs / Sport Klub)

Video: Jedna porodica ušla je na stadion za meč Zvezde: Evo kako su zaobišli procedure

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA