Trebalo da zaigra za Zvezdu, a sad je srušio u Milanu: Na Marakani mogu samo žale što nije došao

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavila je svoju lošu seriju u Ligi šampiona, izgubivši od Intera sa ubedljivih 4:0 u današnjoj utakmici. Iako su se crveno-beli nadali boljem ishodu, italijanski gigant je dominirao na terenu, a jedan od ključnih igrača Intera bio je Gabrijel Fernandez.

Naime, ovaj igrač je ostvario izvanredan učinak, postigavši dve asistencije i jedan gol, čime je dodatno otežao Zvezdin pokušaj da se suprotstavi moćnom protivniku.

Poraz od Intera još jednom je ukazao je problem na propuštanje potpisa ovog kvalitetnog napadača. Crveno-beli su pre nekoliko godina doveli Tomanea, ali on nije uspeo da opravda očekivanja kluba ni navijača. U tom momentu se pričalo o potencijalnom dolasku Gabrijela Fernandeza iz Selte, što je moglo popraviti situaciju u napadu.

Inače, Al Garfa ga je kasnije prodala Rio Aveu za 1,7 miliona evra.

Interesantno je napomenuti da je Zvezda godinu pre toga imala priliku da dovede iranskog reprezentativca Mehdija Taremija, igrača koji je kasnije eksplodirao u portugalskoj ligi. Taremi je postao prvi strelac lige, sa impresivnih 18 golova, i na kraju leta prešao je u Porto za sumu od 10 miliona evra.

Nažalost, tada Zvezda nije bila dovoljno konkretna u pregovorima, odlučivši se za finansijski pristupačniju opciju – Tomanea, što se na kraju pokazalo kao greška.

Par godina kasnije, Zvezda je od tog istog igrača u drugom meču Lige šampiona primila jedan gol, a takođe podelio je i dve asistencije, te tako rastužio navijače Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdaši gledaju Ligu šampiona na Marakani: I iz Beograda se čuje "huk" do Meace

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA