Zvezda igra u Milanu, a Italijane nije briga: O Delijama ni reč, jedina tema su pohapšeni ultrasi

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 gostovaće ekipi Intera, u drugom kolu ligaške faze Lige šampiona.

Veliki je favorit domaći sastav, i biće ovaj meč bez sumnje ogroman izazov za ekipu Vladana Milojevića, a italijanske praktično da ne zanima ovaj duel.

Ono što smo mogli da vidimo u italijanskim listovima jutro uoči meča, bilo je prilično iznenađujuće, s obzirom da su listovi "La Verita", "La Gazzetta dello Sport", "Corriere dello Sport", "Tuttosport", "Corriere Dela Sera", i "La Republicca", praktično minimalno pomenuli predstojeći meč.

Glavna tema za Italijane su pohapšeni ultrasi Milana i Intera, dok o Delijama, koje su veče uoči meča prošetale Milanom i pružile podršku igračima, nema ni reči.

Najzanimljiviji detalj, pronašli smo u listu "Tuttosport", koji je u potpunosti promašio sastav Zvezde za gostovanje na "San Siru". Oni su izabrali da će Zvzeda nastupiti u sastavu: Glazer, Dalsio, Điga, Spajić, Seol, Krunić, Elšnik, Katai, Silas, Olajinka, Duarte, dok će Vladan Milojević na ovom meču računati na potpuno drugačiji sastav, o čemu smo već pisali.

Pomenuti list je zapravo i jedini, uz Gazetu za koju je govorio Darko Pančev, pridao više pažnje ovom meču, što je prilično iznenađujuće, a stranice italijanskih medija možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte piro-šou navijača crveno-belih: Delije "zapalile" Marakanu protiv Železničara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    1. oktobar 2024 | 13:42

    Ne znam šta je iznenadjujuce- na žalost je srpski klupski fudbal pao na niske grane- kao kad je ranije gostovao neko iz San Marina ili Malte - ne zanimljiva utakmica gde će domaćin lako i ubedljivo pobediti. Zvezdin maksimum je nekim čudom - remi. A delije su huligani kojih se u normalnim zemljama gnusa svaki klub- ono sto je drugima za skrivanje novinari predstavljaju da je kao kod nas za ponos?!?

  • Sokol

    1. oktobar 2024 | 14:39

    Lazareviću od kad ti praviš zvezdu ako ako .ponovo izmisljas i demantujes sebe. Sinoč si bio na konferenciji za medije i video si koliko je Italijana bilo , pa zasto izmisljas jel toliko ne mozes da podneses zvezdinu veličinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA