Poslednje zasedanje aktuelnog saziva Upravnog odbora Partizana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bliže se polako dani odluke u Partizanu, sednica Skupštine koja će klubu iz Humske gotovo sigurno doneti upravljačku tranziciju koja je nevinovna, a tim povodom aktuelni čelnici će danas održati sednicu Upravnog odbora, poslednji put u aktuelnom sazivu. Tema će, naravno, biti predstojeće zasedanje najvišeg klupskog tela, zakazano za 11. oktobar, uz to i aktuelna dešavanja, smene u omladinskoj školi, na klupi prvog tima i priprema svega onoga što klub očekuje u periodu koji sledi.

Tokom jučerašnjeg dana u Humskoj je boravio i budući predsednik Partizana - Rasim Ljajić, neposredno pre zvaničnog predstavljanja novog-starog trenera Sava Miloševića i očekuje se da upravo budući prvi ćovek do zakazane Skupštine pripremi svoj saziv saradnika kome će biti izglasano poverenje.

Naravno, preduslov je da delegati Skupštine pre toga izglasaju nepoverenje aktuelnom sazivu Upravnog odbora na čelu sa Miloradom Vučelićem, ali to će, posle dugo vremena i tenzija u Humskoj, ovoga puta više biti stvar protokola iliti "folklora", jer su odluke već donete na višim instancama .

U svakom slučaju današnje zasedanje će za cilj imati pripremu pomenute Skupštine i verifikaciju dešavanja u minulih nekoliko dana...

(Z. Ivković)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogan

    1. oktobar 2024 | 11:14

    Malom Franjovom mezimcetu partizaiju bih pozeleo da se konacno preseli u Novi Pazar, Pristinu ili Zagreb jer ga tamo vole, odjebite bre vise od Beograda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA