Modrić na žurci grlio snajku hrvatskog generala kog je Hag oslobodio optužbi za zločine u Oluji

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Prošla decenija, kao i početak još uvek aktuelne, definitivno su u fudbalskom smislu bile godine madridskog Reala. Osvojio je Real šest titula prvaka Evrope u proteklih jedanaest sezona i tako samo overio titulu najvećeg kluba na svetu.

Generacija kluba je polako na izmaku, tu više nisu Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Toni Kros, Serhio Ramos, Marselo i mnogi drugi, a slovo je spalo na Luku Modrića, koji verovatno igra svoju poslednju sezonu u Španiji.

Hrvatski mediji su iskopali fotografiju iz 2022. godine nakon što je Real savladao Barselonu 3:1 i igrači nakon susreta odlučili da se opuste i proslave uspeh. U centru pažnje upravo je bio Modrić.

U jednoj ruci je držao nargilu, dok je drugom grlio devojku pored sebe, za koju se ispostavilo da je Andreja Čermak, supruga Hrvoja Čermaka, sina hrvatskog generala koji je bio i savetnik Franja Tuđmana u vreme kada je on bio predsednik.

Ivan Čermak je kasnije optužen od strane Haškog tribunala za ratne zločine tokom zločinačke akcije "Oluja" i pogroma Srba. Tada su optuženi i Ante Gotovina i Mladen Markač, a jedan od najbogatijih Hrvata je oslobođen, dok su druga dvojica osuđeni i zatim oslobođeni drugostepenom odlukom.

Pomenutu fotografiju možete videti ovde, a na druženju su bili prisutni i drugi igrači Reala poput Davida Alabe, Lukasa Vaskeza, Marka Asensija...

(Telegraf.rs)

Video: Velike reči Modrića o Mihi posle osvojenog trećeg mesta u Kataru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uvek

    1. oktobar 2024 | 09:18

    Bile najgore poturice,čovek vuče srpske korene a trudi se da bude veliki hrvat.

  • нибрС

    1. oktobar 2024 | 09:42

    "Ако је турчин крвав до лакта потурица мора бити до рамена"...

  • Ors

    1. oktobar 2024 | 09:54

    Nema gorih ustaša od ovih iz mješanih brakova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA