Dok se Zvezda sprema za meč u Milanu, trener rivala ima drugačije planove: Junajted krade veliko ime?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mančester junajted je ruiniran klub, do svojih temelja. Najkraće moguće objašnjenje onoga što se dešava u klubu koji u svakom prelaznom roku potroši stotine miliona, dok rezutlata nema. Ili ih ima, ako pitate Erika Ten Haga.

Koliko je tim sa Teatra snova ogrezao u proseku vidimo možda i najviše početkom nove sezone. Samo sedam osvojenih bodova u Premijer ligi u šest duela, mršav remi sa Tventeom u Ligi Evrope i za Holanđanina "najbitniji" prolazak dalje u EFL kupu su odraz svega onoga što se događa.

Neko se konačno dosetio da da ultimatum treneru i u slučaju loših rezultata tokom nedelje protiv Porta i Aston Vile verovatno sledi rastanak. Rastanak sa menadžerom koji ima lošiji učinak od Gerija Nevila i njegovog čuvenog mandata u Valensiji, o kojem svi pričaju kao najgorem ikada.

Ten Hag konstantno izbegava krivicu, govori o greškama igrača, priča o tome šta se dešava oko njega i nikako ne pomišlja da on možda nešto mora da menja ili da ode, a ovo drugo bi vrlo lako moglo sada da se desi i da na njegovo mesto dođe ni manje ni više nego Simone Inzagi!

Pomalo iznenađujuće ime s obzirom na to da sa Interom niže dobre rezultate i osvaja pehare, a vest se pojavila u danu kada Neroazuri igraju meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

"Star" javlja da Ser Džim Retklif ozbiljno sagledava sve opcije, dok se u britanskim medijima provlači i ime Gereta Sautgejta, doskorašnjeg selektora Engleske.

Čini se da je smena u ovom momentu neophodna i da bi svako ime bilo bolje od Ten Hagovog, iako treba biti pristalica da se treneru treba dati vreme. Holanđanin ga je dobio, ali ga nije iskoristio i sada troši sve kredite.

(Telegraf.rs)

Video: Delije počele derbi koreografijom za ubijenog Srbina sa Kosova: “Ustajte braćo, ustajte Srbi…”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA