Terzić dao intervju Italijanima: Obratite pažnju na ovog Zvezdinog igrača protiv Intera, bićete impresionirani

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Milanu gde će ovog utorka na stadionu "San Siro" odigrati meč drugog kola ligaške faze Lige šampiona protiv domaćina Intera.

Crveno-beli su od poraza u prvoj rundi od Benfike uspeli da se učvrste na prvom mestu na tabeli u domaćem prvenstvu, dok je Inter posle nerešenog rezultata sa Mančester sitijem sebe postavio u sam vrh Serije A, koja je na startu sezone nikada interesantnija.

Nema sumnje da je finalista iz pretprošle kampanje veliki favorit, ali u fudbalu su iznenađenja uvek moguća, posebno na visokom nivou, pa je tako generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić za sajt "L'Interista" govorio o očekivanjima.

- Budimo iskreni, Inter je apsolutni favorit i treći je favorit da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Kada igra kod kuće, favorit je protiv bilo kog tima u Evropi. Naravno, sportski je nadati se dobrom rezultatu i uradićemo sve što možemo da se Interovi igrači oznoje da nas pobede.

Zatim je Italijanima poručio da obrate pažnju na jednog igrača u redovima Zvezde.

- Poručio bih vam da sutra obratite pažnju na Andriju Maksimovića, 17-godišnjeg momka koji će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Verujem da će fudbalska Italija biti impresionirana njegovim talentom - istakao je Terzić.

Utakmica je na programu od 21 časa i na stadionu neće biti vatreni pristalica gostujuće ekipe, iako su se pojavili njihovi snimci ispred hotela u kom su smešteni igrači u Milanu.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    1. oktobar 2024 | 07:15

    Iskusan, već ponudio mladog igrača, podigao mi cenu...😉

  • dovla

    1. oktobar 2024 | 07:50

    Ostavite dete na miru,a ne odmah pritisak i ima da izgori u svemu tome!

  • Cv

    1. oktobar 2024 | 07:25

    Druže mi ako ne primimo više od 3 da pevamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA