Ponovila se scena iz Novog Sada, ali u Turskoj: Bešiktaš zagrmeo zbog ishoda, isprozivali ligu i sudije

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Bešiktaša i Kajserispora susreli su se u meču sedmog kola Superlige Turske, kada se desio jedan skandalozan momenat sličan kao onaj u Novom Sadu, na utakmici zbog kojeg je tim crno-belih poludeo.

Slična stvar se desila na meču Vojvodine i Radničkog iz Niša prethodnog kola kada je Dragan Rosić ostavio loptu svom štoperu da on izvede udarac, Korać je istu uhvatio u ruke ne bi li je namestio.

Gotovo ista situacija desila se sada na meču dva turska tima, međutim ishod je bio suprotan, sudija se nije oglasio uprkos velikom protivljenju navijača i stručnog štaba Bešiktaša.

Nakon meča Bešiktaš se oglasio sa kratkom objavom na društvenim mrežama, gde su jasno dali do znanja da je greška načinjena.

- Danas u Kajseriju, igrač koji nije bio golman zaustavio je loptu rukom u kaznenom prostoru i nije dosuđen penal za to. Turski fudbal, uprkos tebi - saopštio je klub na društvenim mrežama.

Iako ovo nije predstavljalo nikakav problem za Bešiktaš, koji je ovaj meč na kraju dobio rezultatom 3:0, važno je istaći greške koje su jasna kršenja pravila, kao i gruba sudijska greška.

(Telegraf.rs)

Video: Voša posle odlične akcije izjednačila na 2:2, prethodno je promašila i penal protiv Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA