Delije stigle u Milano i pored zabrane: Korteo prošao ulicama grada uz Zvezdine pesme!

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21.00 igraju protiv Intera u Milanu meč drugog kola Lige šampiona, a dan pre meča u Milanu mogli smo da vidimo mnogo srpskih navijača na ulicama grada i oko stadiona.

Delijama je zabranjeno da budu na utakmici nakon što je italijanska policija tako odlučila, pa klub nije bio u mogućnosti da distribuira i prodaje karte za meč, a takođe je istaknuto i da će Delije moći da uđu na stadion samo ukoliko se karta bude poklapala sa brojem pasoša koji mora da se priloži prilikom kupovine karte.

Ali, i pored toga, očigledno je mnogo navijača došlo u Milano, verovatno u nadi da će se nekako snaći i da će uspeti da uđu na stadion.

Na mnogo poznatih mesta u Milanu mogli smo da čujemo srpski jezik i vidimo navijače u obeležjima Crvene zvezde, kod Duoma, u parku zamka Sforceko i ostalim znamenitostima u užem centru Milana, kao i kod samog stadiona Đuzepe Meaca, gde će se i odigrati meč u utorak.

Reporter Telegrafa mogao je da vidi i grupicu od oko 50 najvatrenijih pristalica koji su u "mini korteu" prošli ulicama grada po centru Milana uz pesme Crvenoj zvezdi, verovatno u potrazi za navijačima Intera ili Milana.

Ipak, pitanje je i da li će se ultrasi ova dva milanska velikana i pojaviti na ulicama, jer je veći deo njihovih vođa pohapšen u velikoj akciji policije dan pre meča sa Zvezdom, zbog navodnog udruživanja u kriminalnu organizaciju, kako bi zarađivali novac "po ugledu na mafiju" od utakmica, parkinga na stadionu i dešavanja tokom mečeva Intera i Milana.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA