Pitali smo Milojevića da li će Zvezdin Mesi imati "vatreno krštenje" na San Siru: "Šta znači rizikovati?"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 na San Siru gostuju Interu u okviru drugog kola Lige šampiona.

Tim povodom je pred medije izašao trener Vladan Milojević, koji je opširno pričao o ovom meču, kao i Rade Krunić, koji je istakao da se ne plaše Intera i da je Zvezda veliki tim.

Milojević se susreo sa mnogim pitanjima o kadrovskoj situaciji, otkrio je kakva je situacija sa povredom Omrija Glazera, a reporter Telegrafa pitao ga je i da li možemo da očekujemo da na San Siru u startnih 11 vidimo i Andriju Maksimovića, "Zvezdinog Mesija", koji je oduševio Zvezdine navijače partijom na večitom derbiju, iako je tek nedavno napunio 17 godina.

Milojević smatra da nije rizik stavljati mladog igrača na ovakvom meču i u tom tonu je odgovorio na pitanje.

- Šta znači rizikovati, ako neki igrač trenira i igra, šta znači rizikovati? Odigrao je dosta dobru utakmicu, to je jedno dete koje je zaslužilo šansu, kao i Prucev, kojui tu sa nama. Oni znaju kako mi funkcionišemo, kako ja funkcionišem, na njima je da ćute i da rade, a mi ih pratimo, neki put možda ta odluka kasni zbog drugih stvari, ali na kraju dobiješ ono što zaslužiš - istakao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Gobeljić se popeo na šipku sa vođama Delija na kraju derbija: Povela se i pesma protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA