Milojević otkrio kakva je situacija sa povredom Glazera pred meč sa Interom

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Golman Crvene zvezde i jedan od važnijih igrača, Omri Glazer je nedavno doživeo povredu koja ga je sklonila van terena, a Vladan Milojević je pričao o njegovom povratku, ali i meču protiv Intera.

Nije hteo previše da se osvrće na sledećeg rivala, smatra da je suvišno govoriti o tako jakom protivniku. Potom se osvrnuo na povredu Glazera.

- Pričati o Interu, koji je pretendent na Skudeto i da su im visoki ciljevi u Ligi šampiona... U pravu ste zbog ciljeva koje imaju, imaju kvalitetne igrače na svim pozicijama, koji imaju iskustvo, reprezentativci su svojih zemalja. Kada dođete i kada imate toliko vreme, onda možete vrlo lako da u zavisnosti od igrača implementirate sve te karakteristike. Glazer je okej, videćemo što se tiče sutrašnje utakmice, odrađena je rezonanca, nema povrede, odlučićemo sutra pred utakmicu - rekao je Milojević.

Crvena zvezda meč sa Interom igra sutra od 21 časa, a imaće priliku da ostvari jednu od najvećih pobeda u poslednjoj deceniji, ako ne i više.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović posle poraza od Partizana: "Iskoristili su sve šanse"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    30. septembar 2024 | 21:29

    Glazer je posle greške koju je napravio simulirao povredu sa bi sebe opravdao za ono što je uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA