Rade Krunić o povratku na San Siro: "Mi smo veliki klub, osvajali smo LŠ, nećemo se preplašiti"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaler Crvene zvezde, Rade Krunić, bio je na konferenciji za medije na San Siru pred gostovanje crveno-belima Interu u utorak od 21.00 u okviru drugog kola Lige šampiona.

Za Krunića je ovo sigurno poseban meč, jer je veći deo karijere proveo upravo na ovom stadionu, ali kao član Milana, pa je novinare zanimalo da li je dobio poruke bivših saigrača.

- Sigurno da je osećaj poseban jer sam ipak proveo veliki deo karijere ovde. Iskreno, nisam dobijao poruke od bivših saigrača, mislim da ova utakmica nije ni vreme ni mesto, verujem da cu dobiti kad budemo igrali protiv njih. Poseban je osecaj i jedva čekam da počne utakmica.

Analizirao je kasnije i samu ekipu Intera.

- Generalno što se tiče Intera, njihova formacija i kako stoje na terenu, oni već dugo igraju u istom sistemu. Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje, tako da jeste da je bilo davno, ali mislim da smo napravili odličnu ekipu i da možemo da se nosimo sa svima. Sigurno nama nije ni lako igrati protiv ovakvih ekipa, nismo navikli na to ligu. Šefu i stabu je teže pripremati utakmice, imali smo vremena da pripremimo i da se dogovorimo šta treba da radimo i sutra ćemo preneti ono što smo se dogovorili u svlačionici.

- Znam kakav je Inter kao tim, snaga Intera nije samo jedan igrač, nego njihov kvalitet je grupa. Rade neverovatnu stvar već godinama, za njih je snaga defintivino grupa i ne mogu reći da je to samo jedan igrač.

Dotakao se Krunić i toga što će Zvezda biti bez podrške Delija, jer im je zabranjeno gostovanje u Milanu.

- Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima, pred sličnim atmosferama. Meni lično i saigračima će faliti naša podrška sa tribina, iako ne bi to bilo u broju kao na Marakani. Siguran sam da bi ih bio maksimalan broj, velika je šteta za njih što ne mogu da prisustvuju ovakvom događaju. Nećemo se preplašiti navijača i atmosfere, mi smo na to navikli na našem stadionu - istakao je Krunić.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević se oglasio povodom napada na Stanojevića, poslao jaku poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA