Savo Milošević "pecnuo" Zvezdu na promociji: "Naše finansiranje je teže od onog koje ima naš rival"

 
S. T.
S. I.
S. T. S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Fudbalska vest dana u Srbiji je svakako promocija Sava Miloševića na mesto trenera Partizana. On je danas na stadionu u Humskoj ulici imao konferenciju za medije na kojoj se prvi put obratio medijima od preuzimanja zadate pozicije.

Istakao je Milošević između ostalog kako je omladinska škola i dalje temelj Partizana i da je jednostavno tim na to prisiljen, zbog loših finansija.

Tom prilikom, Savo je pomenuo i večitog rivala, istakavši da je finansiranje Partizana mnogo teže od onog koje ima Zvezda.

- Ne mogu sada da kažem, i prethodnih godina se prodavalo, možda ne te cifre. Poslednji Sveta Marković... Ilić je dete, prodat pre godinu dana, Baždar pre par meseci. Omladinska škola ima uvek talentovane klince, to je jedan od fokusa ovog kluba, u poslednje vreme s obzirom da je naše finansiranje je mnogo teže od našeg rivala. Fokus je škola i mi smo na to prisiljeni, to je uvek bila filozofija i to se neće menajti. Znam sigurno da ima talentovanih igrača. Prethodnih par godina nisu završili u Partizanu, tu su u Srbiji, možda ćemo to i promeniti uskoro. Bez škole bi ovaj klub teško preživeo. Ima ih i sigurno ćemo ih naći. Ako uspemo da preživimo pre toga - rekao je Savo Milošević na konferenciji za medije.

(Telegraf.rs)

Video: Savo Milošević otkrio jedini motiv zbog kog se vratio u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. septembar 2024 | 13:55

    Vec krenulo…ne mogu a da ne spomenu Crvenu Zvezde

  • Zilot

    30. septembar 2024 | 13:43

    Ko vam je kriv kad ste bacali pare na nazovi igrače. Država vam da pare za evropu vi ispadnete iz svih takmičenja i onda kriv trener a ne uprava. VAZURA OSTANI

  • R89

    30. septembar 2024 | 13:41

    Covek nije mislio na Zvezdu, verovatno je mislio na neke rivale sa kojima se bore za sredinu tabele i ulazak u plej of

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA