Milošević o najvećim problemima Partizana: "To je nešto što mora jako brzo da se reši..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbalski klub Partizan ovog ponedeljka od 13 sati pronovisao je Sava Miloševića na stadionu Partizana u Humskoj ne poziciju novog trenera crno-belih.

Tokom konferencije, jedno od pitanja novinara odnosilo se na to, šta je najveći problem u igri Partizana:

- Mislim da najveći prostor postoji, da se reši defanzivni aspekt, ne mislim samo na igrače nazad. Imate fazu odbrane i napada, u obe faze učestvuju svi, deset igrača plus golman. Iz te neisgurnosti proizilazi niz drugih problema, to je nešto što mora jako brzo da se reši, do decembra - istakao je Milošević i dodao:

- Dobra stvar je što imamo utakmkcu usubotu, pa ide mala pauza, značiće kada je u pitanju ono što bih ja voleo. Mi nismo pravili ovaj tim, moraćemo da se adaptiramo, da izanaliziramo šta imamo, da baratamo sa tim. Ova ekipa može bolje i više, koji su razlozi što nisu ne želim da ulazim.

- Stanojević zna najbolje iznutra, ja treba tek da vidim koji su problemi. Postojale su faze tokom meča koje su dobre, ali zašto nisu duže trajale ili u više utakmica, na mi ćemo to odgovoriti u narednih par nedelja - rekao je Milošević.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA