Srbija ima golmana za budućnost, u to nemojte sumnjati: Petrović odoleo legendarnom klubu!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šesto kolo u francuskoj Ligi 1 okončano je u nedelju na četiri stadiona, a utisak dana bila je pobeda Strazbura nad Olimpikom iz Marselja 1:0. Domaćin je srušio pretendenta na titulu prvaka, a srpski golman je odigrao još jedan sjajan meč.

Đorđe Petrović se nalazi na Meinou na privremenom radu iz Čelsija i protiv višestrukog šampiona je uspeo da dođe do prve sačuvane mreže u novoj sredini. Briljirao je Đole i u nekim prethodnim duelima, ali su se sada kockice konačno poklopile.

Upisao je tri intervencije i uticao da domaćin zadrži plus iz 40. minuta, kada je gol postigao Dijego Moreira, sin nekadašanjeg fudbalera Partizana Almamija.

Nakon odličnog performansa Petrović je i izjavi ohrabrio sebe i istakao šta mu je primarni cilj.

- To je cilj, da postanem redovni broj jedan u Čelsiju. To je jedan od najboljih timova na svetu i nadam se da će se to desiti - rekao je Đorđe Petrović.

Srbin iz Požarevca je ponikao u Čukaričkom i putem Nju Ingland Revolušna dospeo u Londonu, gde je prošle sezone odigrao 31 meč. Novi trener Enco Mareska ipak nije računao na njega na startu nove kampanje.

Petrović je upisao i tri nastupa za reprezentaciju Srbije i bio je učesnik Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Golmana gađali sa tribine, a onda su usledile gnusne uvrede: Marko Milošević napadnut u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA