Haos u derbiju Madrida: Gađanje igrača, prekid meča, crveni karton i gol Atletika u 95. posle VAR-a za ludilo!

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kakav smo derbi Madrida gledali! Atletiko i Real su pred 70.000 navijača remizirali (1:1), posle gola Anhela Koree u 95. minutu, koji je Jorgandžijama dao gol za bod, koji se proslavio kao da je pobeda ravna osvajanju titule.

Real je poveo golom Militaa u 64. minutu, ali je nakon toga kada je delovalo da je meč rešen, Korea je u finišu doneo Atletiku bod.

Derbi Madrida nije razočarao! Imali smo sve ono što jedan derbi nosi - neizvesnost, sjajne poteze, veliku borbu na ivici tuče, tenziju, fenomenalnu atmosferu na tribinama gde je bilo 70.000 navijača, koji su na kraju videli i dva gola i neviđenu strast, pa i crveni karton.

Ređale su se šanse u prvom poluvremenu na obe strane i pravo je čudo da nije bilo golova u prvih 45 minuta.

Nastavilo se u drugom poluvremenu u istom ritmu, a Real je bio konkretniji i najpre je zapretio preko Rodriga, koji je zamalo bio neprecizan, da bi u 64. minutu posle prodora Vinisijusa i dobre asistencije, na loptu natrčao Eder Militao koji je spektakularno šutirao i "pocepao" mrežu srpskog zeta Jana Oblaka.

Ubrzo nakon toga, videli smo i sramotnu scenu i prekid meča. Tibo Kurtoa je odugovlačio sa izvođenjem gol-auta, navijači su ga zasuli upaljačima i drugim predmetima, među kojima je bila i jedna kesa sa čudnim sadržajem unutra.

Sudija je nakon toga odlučio da povuče ekipe i poveo ih je u svlačionicu.

Igrači Atletika i Dijego Simeone prišli su do tribine sa ultrasima i molili su ih da se smire.

Nakon pauze od petnaestak minuta, igrači su ponovo izašli na teren i nastavili derbi, posle čega je Atletiko krenuo na sve ili ništa.

Ređali su se napadi pred golom Kurtoe, koji je uspevao da odbrani mnogo toga, ali ne i šut Anhela Koree, koji je izbegao vešto ofsajd zamku u 95. minutu, posle čega je zaobišao Kurtou i matirao ga.

Isprava je sudija poništio gol, ali je nakon toga dobio poziv iz VAR sobe, posle čega smo videli da ipak nije bilo ofsajda i moglo je da nastane opšte slavlje.

Da sve bude na kraju upotpunjeno potrudio se i Markos Ljorente, koji je u 98. minutu dobio direktan crveni karton zbog divljačkog starta.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA