Lalatović otkrio šta je uzrok poraza od Partizana: "Oni su iskoristili sve svoje šanse, a mi nismo"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost iz Lučana na gostovanju sa 3:1 u 10. kolu, čime su prekinuli seriju loših rezultata.

Posle meča, trener Mladosti iz Lučana, Nenad Lalatović, istakao je da su naivno primili golove i da je Partizan iskoristio sve šanse, za razliku od njegovog tima.

- Nije nestala naša igra, naivno smo primili golove, dao nam je igrač sa pet metara glavom u prvom poluvremenu, ekipa kao što je Partizan vas posle kazni, pa je došao i drugi gol. U drugom poluvremenu smo imali dve tri stopostotne šanse. Ovaj treći gol Kovača na 2:1 je prelomio meč. Da nismo primili taj gol, mislim da smo mogli da damo gol i dođemo do remija. Prvim poluvremenom sam nezadovoljan, drugim sam zadovoljan. Zaslužili smo da damo bar još jedan gol. Partizan je dao gol iz svake svoje šanse, mi nismo - rekao je Lalatović, koji je istakao da je drugo poluvreme pokazatelj dobrih stvari koje su pred ekipom Mladosti.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakularan gol Kovača za 3:1! Partizan ponovo stigao do +2 protiv Mladosti u Lučanima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lata

    29. septembar 2024 | 19:46

    Lalatović je komedijaš pogotovo kad priča kako voli Zvezdu a gdje god igrao protiv nje svi ginuli,pa o ljubavi malo sutra.On u biti mrzi Zvezdu jer se sveti nekome.Ovo danas je najbolji dokaz pa Mladost je igrala kao na treningu.I nemojte misliti da mu Partizan ponudi trenersko mesto on bi to odmah prihvatio već im poćeo davati dimne signale.

  • Dragan

    29. septembar 2024 | 20:49

    Gospodine Lalatovicu, skidam kapu na trenerskim rezultatima,ali vasa strast prema Zvezdi iskljucuje racio, koji se granici sa mrznjom prema komsijama ,i ovaj put, kao i mnogo puta ranije s....te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA