Udala se ćerka Mihaela Šumahera: Venčanje iz snova na Majorci

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Đina Šumaher (27), ćerka legendarnog šampiona Formule 1, Mihaela Šumahera (55), udala se u subotu poslepodne za svog dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea (28) na velikoj svadbenoj proslavi na Majorki, okružena porodicom, prijateljima i bliskim poznanicima.

Par je zajedno već sedam godina, a verili su se tokom leta 2023. Iain, sin engleske menadžerke i nemačkog profesora, nekadašnji je jahač preskakanja prepreka, ali je zbog Gine prešao na vestern jahanje.

Tokom njihove veze, Jain se preselio prvo u Švajcarsku, a zatim i u Ameriku, gde par sada provodi većinu vremena na porodičnom ranču u Teksasu. Đina se redovno takmiči na velikim turnirima, dok se Iain bavi menadžmentom ranča.

Venčanje je održano na porodičnom imanju Šumaherovih na Majorki, u opuštenoj atmosferi, na otvorenom u prelepom vrtu punom palmi u Port d'Andratksu. Ceremonija je počela u 16 časova, kada su gosti ušli u vrt i smestili se oko belog paviljona. Tačno u 16:45, Đina i Jain su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da", a u 16:47 su razmenili prstenje.

Đina je blistala u venčanici boje slonovače "Petal" brenda Blue by Enzoani, vrednoj oko 3.000 evra, potpuno ukrašenoj cvetnom čipkom. Uz to je nosila zlatnu narukvicu brenda "Cartier", dok je Jain bio elegantan u tamnom odelu sa prugama, sa sivim prslukom i kravatom.

Svadbenu proslavu organizovala je poznata kuvarica sa zvezdicom, Makarena de Kastro, koja je sa svojim timom iz kompanije "Jardines Events" bila zadužena za sve detalje. Njena firma je takođe bila angažovana i za druge prestižne događaje, poput venčanja teniskog šampiona Rafaela Nadala i španske kraljevske porodice.

Porodično imanje Šumaherovih na Majorki prostire se na preko 15.000 kvadratnih metara i ima raskošnu glavnu kuću, bazene i dodatne zgrade. Kupila ga je Korina Šumaher 2018. godine, a ranije je bilo u vlasništvu Florentina Pereza, predsednika Real Madrida.

Iako Mihael Šumaher nije viđen u javnosti od nesreće na skijanju krajem 2013. godine, veruje se da je često premeštan helikopterom iz Švajcarske na porodično imanje u Španiji, gde ima privatni heliodrom. Da li je bio prisutan na venčanju svoje ćerke? Vrlo verovatno, iako ne među gostima, njegov doprinos i prisustvo na ovaj važan dan svakako se osetilo.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA