Vitlao motornom testerom, pritvoren zbog alkohola na Oktobarfestu, sada mu je laknulo posle nove presude

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši fudbaler Arsenala Jens Leman poznat je po kontroverznom ponašanju i brojnim ekcesima koji ga prate, od kada je okačio kopačke o klin. Tako, uz niz "gafova" koji je napravio, došle su mu dobre vesti pošto je kazna za napad motornom testerom umanjena sa skoro 300.000 evra.

Naime, zbog toga što je motornom testerom oštetio garažu svog komšije Leman je 2022. godine kažnjen sa 420.000 evra. Međutim, ova kazna je smanjena na apelaciji.

- Gospodin Leman prihvata odgovornost. Postigao je dogovor sa svojim komšijom - preneli su nemački mediji reči Lemanovog advokata Florijana Ufera.

Inače, bivši golman Arsenala bio je član tima Nepobedivih iz severnog Londona koji je celu sezonu 2003/04 odigrao bez poraza, prenosi Skaj Njuz. Ovaj kontroverzni fudbaler imao je problema u svom rodnom gradu Starnbergu na jugu Nemačke kada je optužen da je odsekao drvenu gredu sa krova garaže svog komšije.

Leman, koji je takođe bio optužen da izbegava plaćanje parking kazni na aerodromu u Minhenu, sada ih je platio, dodao je gospodin Ufer.

Zanimljivo, pre samo nekoliko dana, legendarni nemački golman proveo je noć u pritvoru zbog sumnje da je vozio u pijanom stanju po ulicama Minhena, i to po povratku sa Oktoberfesta!

U izveštaju piše da je bio nesiguran i da se osećao na alkohol, mada prvobitni testovi nisu ništa pokazali. Pošto nije mogao više da "duva", Leman je odveden u policijsku stanicu na dalja ispitivanja. Njegova vozačka dozvola je oduzeta, kao deo procedure dok policija završi istragu.

- Gospodin Leman je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. septembra 2024. godine oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u središnjem delu Minhena. Policija je primetila jasan miris alkohola i nesigurno ponašanje. Test na alkohol u dahu nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naređena analiza krvi i oduzeta je vozačka dozvola - piše u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA