Trener Voše se dotakao najbizarnijeg penala u istoriji srpskog fudbala: Nasmejao se, pa dao iskren komentar

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaleri Vojvodine i Radničkog iz Niša odigrali su fenomenalan meč u okviru 10. kola Superlige, možda i jedan od najluđih koje smo videli u poslednjih nekoliko godina. Na kraju je završen remijem (3:3), ali smo tokom svega videli jedan od najluđih penala, jedan čak i odbranjen, a na kraju i gol u 95. minutu za pomenuti nerešen ishod.

Naravno, najveći utisak svih bio je baš taj skrivljeni penal Seida Koraća, za koji nikome nije jasno kako se i zbog čega desio. Trener Vojvodine, Nemanja Krtolica posle meča u razgovoru za TV Arena Sport odmah se dotakao kaznenog udarca koji je dosudio Pavle Ilić.

- Ja moram da napomenem da kada vi dođete na utakmicu i napravite onaj penal koji smo mi sami sebi napravili, a posle jedan i promašite... Slažem se sa vama, možda je ovo najrealniji rezultat utakmice, izdržali smo neki naboj, gubili

1:2, održali karakter i energiju, poveli sa 3:2, ali jednostavno ovo ne sme da se desi da u 95. minutu dobijete gol. Ja stvarno želim svu sreću gospodinu Nikoli Drinčiću, ja dok god sam ovde radio kao trener, on je na mene ostavio najveći mogući utisak i želim mu sve najbolje u karijeri - rekao je Krtolica.

Bodom će biti zadovoljniji u Nišu, iako je Radnički i sam mogao da dođe i do sva tri, bez ikakve sumnje. Trener i nekadašnji fudbaler Nikola Drinčić objasnio je da je ovo put kojem treba da teži srpski fudbal.

- Pa, ja se slažem sa vašem mišljenjem da je realan rezultat 3:3. Viđena je sjajna utakmica i čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi. Kada sam rekao da ću da postanem trener, rekao sam sebi da treba promeniti srpski fudbal da bude zanimljiviji. Ima još dosta drugih utakmica, čestitao bih svojim igračima i stručnom štabu. Karakterni su, vredno rade i želeo bih da poželim Neni svu sreću tokom prvenstva, jer je to sjajan čovek i trener - objasnio je Drinčić.

(Telegraf.rs)

Video: Auh, kakvo ludilo u Novom Sadu! Radnički izjednačio na 3:3 u 95. minutu protiv Voše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA