Najluđi meč sezone na Karađorđu: Najbizarniji penal, jedan odbranjen, preokreti sa 6 golova i šok u nadoknadi!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav smo meč gledali na Karađorđu gde su Vojvodina i Radnički remizirali sa 3:3! Navijači su dobili sve ono što fudbal nudi, preokret, neizvesnost, tenziju, čak i neke bizarne situacije, ali na kraju i ono što je navijačima verovatno i najlepše - gol u sudijskoj nadoknadi za konačnih 3:3!

Bila je Vojvodina na pragu pobede, nakon što je u 87. minutu preko Veličkovića, a zatim i preko Crnomarkovića došla do vođstva od 3:2, da bi hladan tuš za sve u Novom Sadu usledio u 95. minutu, kada je Mburi Jamkam posle kornera bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru, kada je postigao gol za konačnih 3:3.

Prvo poluvreme nije donelo uzbuđenja i ništa nije naslućivalo na totalno ludilo koje smo mogli da gledamo u drugih 45 minuta!

Povela je Vojvodina posle sjajnog gola Bamidelea, ali je onda Radnički samo pet minuta kasnije preko Stjuarta izjednačio, a onda smo u 60. minutu videli jednu od najbizarnijih scena u srpskom fudbalu.

Štoper Vojvodine Seid Korać je tokom igre uhvatio loptu u ruke, nakon čega je sudija Pavle Ilić svirao penal iz kojeg je Vanja Ilić bio precizan.

Vojvodina je nastavila da napada, a inicijativa se isplatila, kada je u 76. minutu sviran penal na drugoj strani. Međutim, golman Dimitrije Stevanović je odlično reagovao posle šuta Zadija, odbranio mu penal i Radnički je bio bliži bodovima.

Međutim, Voša je nastavila da pritiska, a onda je u 87. minutu Veličković zatresao mrežu za 2:2. Krenuli su Novosađani po sva tri boda, a onda je u 90. mintu Đorđe Crnomarković zatresao mrežu, kada je odbrana Radničkog smušeno reagovala i niko nije ni skočio.

Navijači Vojvodine već su krenuli da slave, a onda je usledio šok i gol Jankama bukvalno u poslednjim sekundama meča.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA