OFK Beograd "odstranio" Gobeljića, pa uz "7+" srušio IMT: Romantičari dišu iza vrata Zvezdi na 2. mestu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaleri OFK Beograda nastavili su večeras sa serijom odličnih rezultata u Superligi Srbije, pošto su u Zaječaru u ulozi domaćina pobedili gradskog rivala IMT u utakmici koja je obilovala golovima, pošto smo ih na kraju videli čak sedam - 4:3 (2:1).

Za OFK Beograd je ovo bila četvrta uzastopna pobeda u Superligi Srbije, pošto su prethodno savladali Napredak, Partizan i Železničar iz Pančeva, tako da je IMT predstavljao četvrtu recku u nizu. Poslednji poraz su Romantičari doživeli od Radničkog iz Kragujevca još 25. avgusta, što će reći da je prošlo više od mesec dana.

Interesantno je da na današnjem meču nije u sastavu, a ni u protokolu bilo Marka Gobeljića, koji je prethodno na večitom derbiju uočen na severnoj tribini stadiona gde je navijao za svoj bivši tim Crvenu zvezdu protiv Partizana. Pitanje je da li je na kraju igrač Romantičara zbog toga i odstranjen iz rotacije za ovaj duel.

Fudbaler OFK Beograda se u međuvremenu izvinio i priznao da je pogrešio, ali je i bez njega tim sa Karaburme igrao vrlo dobro i obezbedio tri boda.

Krenulo je danas efikasno od starta, a do prednosti je u 16. minutu stigao IMT posle pogotka De Kuta na asistenciju Glišića. Međutim, OFK Beograd je do kraja poluvremena preko mladih fudbalera koji su ponikli u Zvezdinoj školi došao do preokreta.

Prvo je mrežu zatresao sjajni Nikola Mituljikić u 37. minutu, a onda je to uradio i Andrej Vukićević u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Početak drugog poluvremena doneo nam je još dva gola Romantičara i oba preko Viltjera u 58. i 69. minutu, da bi potom ipak usledila drama.

IMT je uspeo da se vrati u roku od samo tri minuta, pošto je Krstić prvo smanjio na 4:2 u 73. minutu, da bi u 76. Kort sa penala doneo 4:3, ali Traktoristi nisu mogli i do kompletnog povratka i boda.

Uz ovaj ishod, OFK Beograd je na 2. mestu sa 22 boda iz 10 mečeva, sa tri manje od Zvezde, koja ima i meč manje, dok je IMT na pretposlednjem mestu sa osam poena.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA