Ko figurira za mesto generalnog direktora Partizana: Lazović nije u fokusu, Vukotić nije zainteresovan

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Na najavljenoj Skupštini Partizana, zakazanoj za 11. oktobar, izvesno je da će doći do promene rukovodećih struktura u klubu, a jedino sigurno da je u ovom momentu samo Rasim Ljajić siguran na poziciji predsednika. Iskusni političar, ali i dugogodišnji sportski radnik, kako u Humskoj, tako i u Novom Pazaru, dao je potvrdan odgovor na poziv da pomogne. Mada, ostaje mu još jedan važan razgovor sa višim instancama u narednim danima, dok je pozicija generalnog direktora, sa koje je Miloš Vazura u jučerašnjoj izjavi za Telegraf najavio povlačenje, trenutno upitna.

U javnosti su se prethodnih dana pojavljivale spekulacije da bi novi generalni direktor crno-belih mogao da bude bivši fudbaler Danko Lazović, sa kojim je, istina, postojao kontakt. Međutim, okolnosti se menjaju iz dana u dan, da ne kažemo i iz sata u sat, te je šansa da Lazović, koji se inače školovao u UEFA za pozicije generalnog menadžera, u ovom momentu minimalna.

Razlozi su suviše komplikovani za "list hartije" i verovatno nemaju puno veze sa stručnošću i sportom, ali okolnosti jednostavno takve da Lazović u ovom trenutku nije u fokusu za budući saziv čelnika u Humskoj.

Drugo ime - Dejan Vukotić, sin najboljeg igrača u istoriji Partizana - Momčila Moce Vukotića, bio je poželjan u Humskoj u svim budućim "podelama karata", jer se radi o izuzetnom, dokazanom stručnjaku za razvoj poslovanja na polju finansija, trenutno generalnom direktoru AOFI (Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza Republike Srbije).

Međutim, iako je porodično neraskidivo vezan za crno-bele kao sin najvećeg fudbalskog asa koji je nosio dres Partizana, Vukotić je, makar u tim prvim preliminarnim razgovorima, odbio mogućnost da se prihvati posla generalnog direktora u Humskoj. Pitanje je samo da li su ta vrata do kraja zatvorena ili još uvek postoji tračak nade da bi Vukotić mlađi mogao da se prihvati odgovorne i zahtevne funkcije.

Ukoliko se to ne desi, administracija na čelu sa Rasimom Ljajićem će morati da pronađe drugo rešenje, jer do zasedanja Skupštine Partizana je ostalo još 14 dana i nema previše vremena da se kockice slože. A, posao je obiman, jer se očekuje imenovanje poptno novog saziva Skupštine, Upravnog odbora, a i temeljnije svih "čišćenje" službi unutar kluba.

(Z. Ivković)

Video: Bivši golman Partizana prozvao sadašnje igrače crno-belih: Moram ovo javno da kažem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    28. septembar 2024 | 11:43

    Ljajić ne dolazi u obzir. SNS ljudi su uništili klub po nalogu izdjanika. Nema mesta za njih u klubu !!!

  • bOxI

    28. septembar 2024 | 12:00

    Lazovic nije podopan za vise instance sa kojima treba da se pregovara , a Vukotic junior pravi pare za drzavu na drugom mestu .. Kako da jedan covek koji odlucuje o svemu dozvoli da sposobni ljidi i posteni Partizanovci udju u saziv kada je napravio drugi klub u drzavi i sveo ga na najnize grane … To je oravi text ali ne sme se pisati……

  • Serbian lion

    28. septembar 2024 | 11:53

    Sasa Ilic, najbolja opcija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA