Varvari uzvikivali "Srbija, Srbija", pa napadnuti u albanskom mestu u Crnoj Gori

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Derbi meč Prve Crnogorske fudbalske lige između Dečića i Budućnosti odigran je u petak veče na renoviranom stadionu u Tuzima, a pobedu je odneo gostujući tim rezultatom 2:0.

U listu strelaca se dva puta upisao Milan Vukotić u 28. i 46. minutu, pa su tako navijači aktuelnog šampiona na svečanom događaju ostali bez slavlje. Meč je privukao veliki broj gledalaca, a bez incidenata događaj nije mogao da prođe.

Varvari su napunili gostujući sektor i tokom meča su jako često mogle da se čuju provokacije upućene suprotnoj strani i obrnuto. Problema na kraju nije bilo na stadionu, ali jeste van.

Nakon duela se dogodio manji incident kada se kolona od 40 vozila sa navijačima Budućnosti vraćala u Podgoricu, a prilikom prolaska kroz mesto začulo se "Srbija, Srbija". Iz lokalnih ugostiteljskih objekata potom su gađali nekoliko vozila na začelju kolone, prenosi RTCG uz video snimak koji ovde možete videti.

Automobili su se potom zaustavili i umalo je došlo do sukoba nakon što su zapaljene baklje, ali je policija odreagovala i sprečila veće incidente. Sve je ostalo na verbalnom sukobu.

Tuzi je mesto sa većinski albanskim stanovništvom i nalazi se u blizini Podgorice.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači razvili transparent sa emotivnom porukom: Budućnost se oprostila od Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oefelin

    28. septembar 2024 | 11:11

    Tipično za kozoj. - gadjaju zadnja vozila u koloni...Što ne napadnu s čela ili sredinu kolone??? To samo potvrdjuje da su jaki samo u čoporu i podmukli...a u duši kukavice.

  • Radoje NK

    28. septembar 2024 | 11:23

    Srbija nego što 💪🏻

  • Manjača

    28. septembar 2024 | 11:38

    Neka neka kad su im Šiptari preči od nas Srba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA