Milojević poludeo zbog povrede Glazera, pa sve zabrinuo: "Sami sebe ubijamo, kada se ne ispoštuju neke stvari"

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Železničar iz Pančeva sa 2:1 u meču 10. kola Superlige Srbije odigranom na stadionu "Rajko Mitić".

Posle meča, i novog trijumfa, trener crveno-belih Vladan Milojević, i pored pobede, bio je vidno nervozan. pre svega zbog povrede čuvara mreže, Omrija Glazera.

- Čestitam igračima na pobedi. Imamo vrlo malo vremena. Zgusnut nam je rapsored. Mnogo igrača nam dolazi iz povrede. Nisu u ritmu. Glazera smo verovatno izgubili. Sami sebe ubijamo. Ne znam zašto se to desilo - rekao je Milojević i dodao:

- Železničar se branio nisko, sa pet igrača na kraju. Mislim da su jednom i šutnuli na gol. Igramo protiv takvih ekipa, fudbal je to, idemo dalje.

Potom, upitan je od strane novinara Arene sport da prokomentariše dodatno stanje povrede golmana Glazera.

- Čim je ovako izašao... Ja se samo plašim da nije obnovio tu povredu. Ne sviđa mi se ta situacija. Kada se ne ispoštuju neke stvari u ffudbalu onda to tako biva - rekao je vidno neraspoložen Vladan Milojević

(Telergaf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA