Prosinečki saopštio spisak za predstojeće mečeve: U selekciju pozvan i golman OFK Beograda

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Selektor reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki objavio je spisak igrača na koje računa za mečeve sa Turskom i Velskom u okviru Lige nacija.

Podsećanja radi, pomenuta reprezentacija zabeležila je dva uvodna poraza - protiv Islanda 2:0, i protiv Velsa 2:1.

Na spisku Roberta Prosinečkog našli su se sledeći igrači:

Golmani: Danijel Petković (Liepaja), Balša Popović (OFK Beograd)

Odbrana: Adam Marušić (Lacio), Risto Radunović (FCSB), Igor Vujačić (Rubin), Marko Vukčević (Borac Banja Luka), Andrija Vukčević (Kartagena), Nikola Šipčić (Kartagena), Slobodan Rubežić (Aberdin), Marko Tući (Gangvon).

Vezni red: Vladimir Jovović (Sogdiana), Marko Janković (Karabag), Marko Bakić (OFI Krit), Driton Camaj (Kišvarda), Edvin Kuč (Nefči), Ilija Vukotić (Boavista)

Napad: Stevan Jovetić (bez kluba), Stefan Mugoša (Inčon junajted), Milutin Osmajić (Preston), Nikola Krstović (Leće)

- Dve veoma zahtevne i teške utakmice su pred nama. Dueli sa protivnicima koji su u prva dva kola UEFA Lige nacija prikazali dobre igre i osvojili po četiri boda, što ih stavlja na deobu prvog mesta na tabeli naše grupe. Turska se na Evropskom prvenstvu prikazala u izuzetnom izdanju, igrali veoma dopadljiv fudbal i upisali dobre rezultate, a u sličnom ritmu su nastavili i na startu nove sezone. Sa Velsom smo već odigrali jedan susret u kojem smo, uprkos dobroj igri i velikom broju stvorenih prilika, poraženi u Nikšiću. Verujem da u duelima koji nas očekuju u oktobru možemo ponoviti dobru igru iz duela sa Velsom koju će ovog puta ispratiti i dobri rezultati - rekao je Prosinečki.

Podsećanja radi, spisak će biti dopunjen fudbalerima iz domaćeg prvenstva.

Na raspolaganju selektoru Prosinečkom neće biti Vasilija Adžića, fudbalera Juventusa koji je zaradio povredu butnog mišića.

(Telegraf.rs)

Video: Robert Prosinečki gledao meč Vojvodine i Spartaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA