Zvezda blindirala srpskog Mesija: Maksimović do 2027!

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Posle blistave partije na večitom derbiju, zbog koje je zavredio i poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija, Andrija Maksimović je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom, koji će biti validan do leta 2027. godine!

Ovu informaciju potvrdio je i klub iz Ljutice Bogdana na svom zvaničnom sajtu.

Maksimoviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o kvalitetima darovitog ofanzivca.

- Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera - rekao je Mrkela.

Sa osmehom na licu govorio je i Maksimović nakon parafa.

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona - rekao je Maksimović.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovan

    27. septembar 2024 | 15:44

    To znači da će ga prodati najkasnije u ljeto 2025. godine jer će ih 2026.,godinu prije isteka,zainteresovani moći uslovljavati kao što se svugdje radi.Taj ugovor je trebao biti do 2030. ako se strateški razmišljalo.

  • Kresoje

    27. septembar 2024 | 15:30

    Ode on sledeceg leta ako ne i zime na zalost.

  • нибрС

    27. septembar 2024 | 16:02

    Имали сте "италијанског Месија" а сада и домаћег... Да вас нема, требало би вас измислити ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA