Trenirao pet Superligaša, sad je stigao na Marakanu i postao trener kadeta Zvezde

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleksandar Linta trener kadetske selekcije fudbalera Crvene zvezde

Srpski fudbalski trener Aleksandar Linta imenovan je za trenera kadetske selekcije fudbalera Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli.

- Želeo bih da se zahvalim direktoru i ljudima u klubu koji su u meni prepoznali trenera koji deci može da pomogne da se razviju na najbolji način. Ideja nam je da stvorimo nešto prepoznatljivo i da kroz takav rad dođemo do željenih ciljeva. Svako iskustvo je neprocenjimo, a ja ga zaista imam dosta. U fudbalu sam ceo život, međutim uvek sam spreman za nove izazove i radujem im se - izjavio je 48-godišnji Linta, koji je vodio srpske klubove Radnički iz Kragujevca, Mladost GAT, Radnik, Voždovac, pančevački Železničar, kao i ljubljansku Olimpiju.

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić zadovoljan je angažmanom Linte, koji je bio selektor omladinske reprezentacije Srbije od 2018. do 2019. godine.

- Alesandar Linta je dobro poznato ime u svetu fudbala. Iza njega je period rada u mlađim kategorijama Voždovca, a kasnije je trenirao i mnoge superligaške klubove. Imam zadovoljstvo da kažem da ćemo u narednim godinama sarađivati sa njim - rekao je Jelić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA