Evo ko je upucani fudbaler u napadu: Osvojio pet titula, rekorder je zemlje po broju golova

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Strašne vesti pojavile su se tokom jutra u svetskim medijima. Bivši turski fudbaler Serhat Akin upucan je u stopalo nakon gostovanja u studiju televizije pred, tokom i posle meča Fenerbahčea i Rojal Uniona u Ligi Evrope.

On je fotografiju objavio na društvenim mrežama uz opis onoga što su mu napadači rekli.

- Pucali su mi u stopalo i rekli su „naša poslednja reč je Fenerbahče" - napisao je Akin.

U međuvremenu se pojavio i snimak svega što se odigralo u svega nekoliko sekundi, kada mu je napadač prišao na skuteru i obavio ono što je naumio.

Akin je inače vrlo poznat u svetu turskog, ali i belgijskof fudbala, pošto je svoje najbolje igračke dane proveo u Fenerbahčeu od 2000. do 2005. godine i u Anderlehtu od 2005. do 2008.

Upravo je sa ta dva kluba osvojio ukupno četiri titule u periodu do 2006. godine, ali je nakon odlaska iz Brisela njegova karijera bila u padu.

On je nosio i dresove Kelna, Kodžaelija, Konjaspora, Karlsruea, Turgutluspora, Altaja, Grunbaha i Berlinera. Faktički je poslednjih nekoliko godina igrao u amaterskom fudbalu Nemačke, a imao je na kraju i ulogu trenera i igrača.

Pokrivao je poziciju napadača i nastupao je ukupno 16 puta za repezentaciju Turske uz tri data gola, a takođe je najbolji strelac u istoriji mlade selekcije svoje zemlje sa dvanaest golova, koliko je dao i Serhan Ajkut.

Poslednjih godina povremeno je bio gost u studijskim emisijama na turskim televizijama.

(Telegraf.rs)

Video: Grupa Delija krenula ka navijačima Benfike, iz kaveza im odgovorili psovkama na srpskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA